Get Adobe Flash player

Minttu sekä Ville

Minttu Mustakallio, Ville Virtanen ja

Samuli Laiho

Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen, kahden taitavan, palkitun, kansan tunteman ja rakastaman näyttelijän improvisaatioduetto muusikko Samuli Laihon säestyksellä!

Tv:stä, teatterista, elokuvasta ja Nelosen syksyn 2014 uudesta ” Vino Show’sta” tutut Minttu Mustakallio sekä Ville Virtanen synnyttävät värikkään lavaltapuhumisen freskon yleisön antamista aiheista: sketsejä, tansseja, tarinoita – ja musiikkivelho Samuli Laihon virtuoottisella säestyksellä myös lauluja. Suomeksi tai kielellä, jota kukaan ei vielä osaa! 

Minttu sekä Ville sytyttävät synkemmänkin mielen ja naurattavat vaikkapa kertomuksella reikäisestä verhosta tai koskettavat improvisoiduilla lauluillaan esimerkiksi salaperäisestä viemäristä tai juurikeksitystä ruokalajista. Lämminhenkinen ja naurattava esitys läsnäolosta, toisen kuuntelemisesta ja muidenkin kuin omien ideoiden hyväksymisestä. Yleisö saa kerrankin olla täysillä mukana!

Esityksen kesto on väliaikoineen n. 1 t 50 min, mutta siitä voi tehdä myös lyhyempiä versioita.

MINTTU MUSTAKALLIO Viikossa aikuiseksi, Orkesteri, Ganes, Lapsia ja aikuisia, Varasto, Risto Räppääjä ja Liukas Lennart, Vedetään hatusta, Klikkaa mua, Vino Show. Kansallisteatterin lavalla vuodesta 2001. Jussi- ja Venla-palkinnot.

VILLE VIRTANEN Aki ja Turo, Kotikatu, Kylmäverisesti sinun, Säädyllinen murhenäytelmä, Sauna, Paha perhe, Sovinto, Ei kiitos, Vino Show. Palkinnot: Venla (Kylmäverisesti sinun), Jussi (miespääosa Paha perhe), Humanismin käsi (Paha perhe), Gulbagge-ehdokkuus. 

SAMULI LAIHO on soittanut kitaraa mm. yhtyeissä Hearthill ja Ismo Alanko Säätiö. Säveltänyt ja sanoittanut mm kappaleet “Pieni Sydän”, sekä “Ja kaikki tahtoo”. Tehnyt musiikkia teatteriin, tv-sarjoihin ja elokuviin.  

Kuvat: Davide Pavone

 
Produmo Oy
Tulipolku 6, 02880 Veikkola
pekka@produmo.fi
+358-500-451721